De voordelen van een coach

Samenwerken met een coach om de Buteyko-methode te leren heeft verschillende voordelen. Als eerste is het verstandig om onder begeleiding de techniek correct aan te leren en te beoefenen. Dit is erg belangrijk voor het behalen van de beste resultaten. Een coach helpt met deze techniek en kan corrigeren zodat jij op de juiste manier de methode uitvoert.

Motivatie

Ook kan een coach helpen gemotiveerd te blijven. Een coach kan aanmoedigen de techniek regelmatig te beoefenen. Dit is belangrijk omdat de methode veel tijd, toewijding en doorzettingsvermogen vergt. Het is dan ook van belang dit dagelijks te doen zodat je er snel resultaat van hebt.

Wat is jouw hulpvraag?

Een coach is ook voor het beantwoorden van allerlei vragen. Daarnaast kan je alle zorgen en eventuele bedenkingen met een coach bespreken. Iedere hulpvraag is anders. Daarom is de behandeling bij iedere persoon verschillend. Het is afhankelijk van welke gezondheidsproblemen je hebt en welke techniek je wilt gebruiken om de gezondheid te verbeteren. Door een coach wordt de methode makkelijker geïntegreerd en is het simpel toe te passen in de dagelijkse routine.

Een persoonlijk plan

Tot slot kan een coach helpen bij het aanpassen van de methode aan de specifieke omstandigheden en behoeften.

Voor het volledig eigen maken van de Buteyko-methode is een gekwalificeerde coach nodig. Zo weet je zeker dat de methode helpt en de gezondheid verbetert.

Is het iets voor jou?

Wil je meer weten over deze methode of plan je liever een persoonlijke intake in? Neem contact met mij op, ik help je graag.